Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımının Sponsoru Olduk!
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımının Sponsoru Olduk!

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımının Sponsoru Olduk!

 Kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerle olan ilişkisini yalnızca kaliteli üretim ve ürünleriyle sınırlandırmayan ve kaynaklarını ülke basketboluna katkı sağlamak amacıyla toplumun hizmetine sunan sektörünün lideri Öznur Kablo ile dokuz farklı branşta başarıyla faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük spor kulübü olan Fenerbahçe Spor Kulübü arasında Kadın Basketbol Takımının isim sponsorluğu anlaşması imzalanmıştır.

Ülkemizi Avrupa’da gururla temsil eden Kadın Basketbol takımı 2019-2020 sezonu boyunca “Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı” olarak anılacaktır.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadyumunun 1907 Tribününde gerçekleştirilen imza törenine Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim BALARISI, Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Oktay BALARISI, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali KOÇ, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sayın Burhan KARAÇAM, Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve yönetim kurulu üyeleri katılmıştır.

2019-2020 sezonunda Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımına Türkiye ve Avrupa’da şampiyonluklarla dolu bir sezon diliyoruz.

 

ÖZNUR KABLO